SPORTSTAL DIJCKHOEVE

06a9dc8c-fa81-4b19-8e21-9b44346fe609jpeg

De Rijvereniging Dijckhoeve is gevestigd op het terrein van Sportstal Dijckhoeve te Lisserbroek, gelegen aan de rand van de Haarlemmermeer. Het is een ruim opgezette pensionstalling met veel ruimte om over het harde te stappen op het terrein met je paard. De renbaan om het weiland is ook een favoriet onder de stalgasten. Sportstal Dijckhoeve biedt pensionstalling aan vanaf € 580,00 per maand.

De stal is ruim 7 hectare groot en er wordt vooral veel dressuur gereden op alle niveaus. Men heeft de beschikking over een buitenrijbaan, een overdekte buitenbaan en een binnenbaan. Springen kan in de mooie buitenbaan van 50 x 70 meter waar genoeg springmateriaal aanwezig is.

De paarden hebben het er goed, kunnen veel naar buiten, staan in mooie ruime frisse, lichte boxen, krijgen driemaal daags krachtvoer en onbeperkt ruwvoer. Paarden genieten hier enorm van de rustige omgeving.

De wedstrijdbaan is een buitenrijbaan van 50 x 70 meter (eb- en vloed bodem) waarin twee dressuurringen kunnen worden uitgezet. Losrijden kan in de  overdekte buitenbaan van 20 x 60 (eb-en vloed bodem). 

Voor meer informatie klik op deze link http://www.dijckhoeve.nl